dimecres, 13 de juliol del 2011

Cloenda oberta del Camp de treball "Coopera amb Lleida"

El camp de treball Coopera amb Lleida arribarà a la seva fi aquest dissabte 16 de juliol! Per celebrar el bon funcionament del camp organitzem una cloenda oberta, el divendres 15 de juliol a les 12.30, a l'Espai Palma, Centre de Recursos Juvenils. (C. La Palma 6-10, Lleida).

Es tractarà d'un acte obert en què es convida a assistir a tothom! Hi participaran, amb les seves valoracions del camp, Aina Tella, directora del camp de treball; Josep Presseguer, regidor de Serveis Personals i Oriol Yuguero, regidor de Joventut de la Paeria de Lleida; i Anna Feliu, coordinadora territorial de Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya a Ponent. I evidentment, els 24 participants del camp, clar!

A tres dies de la finalització del camp, la valoració que realitzem els monitors i monitores i els propis participants és molt positiva. Ara, l'objectiu de la FEJC i Escoltes Catalans - el projecte ha gaudit del suport i complicitat imprescindibles de l'AE Alosa - és donar continuïtat des d'una vessant associativa. Ja us explicarem més coses, però veniu divendres a La Palma, eh!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada